Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.01.2016. 11:11

Bolji dizajn 

Ovo je Google Glass Project Aura

Otkriven dizajn iduće generacije Google Glass pametnih naočala.

Ovo je Google Glass Project Aura

Ovih dana u američkoj agenciji za komunikacije FCC (Federal Communications Commission), otkriven je projekt nove inačice Google Glassa, nesretnih pametnih naočala koje se usprkos velikog hypea nikada nisu uspjele naći na potrošačkom tržištu, već su ostale ograničene za poslovne potrebe u industriji i medicini.

Stoga je ovo prilika da napokon vidimo dizajn naočala s kodnim imenom Project Aura, o kojima su prije kružile glasine kao gadgetu "enterprise" edicije Google Glassa.

Google-Glass-Project-Aura-2

Za razliku od postojećih modela, nove naočale sada imaju veći ekran i mehanizam za preklapanje koji olakšava njihovo pakiranje i transport. Google za sada još nije objavio nikakve detalje o hardverskim značajkama, pa nam nije poznato donose li poboljšanja u računalnom, projekcijskom i senzorskom sustavu, no vjerujemo da bi ubrzo nešto od toga moglo procuriti.

Prema očekivanjima, Google ni ove naočale nema namjeru dovesti na masovno tržište jer se već dosta opekao s njima, što znači da će biti distribuirane putem Glass for Work podružnice koja ih isporučuje isključivo biznisima. 

Izvor: FCCVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->