Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.10.2013. 15:03

Sony 

Ovako izgleda PlayStation 4 Demo Station

Sony je finalizirao dizajn demo standova koji će se naći u dućanima širom svijeta.

Ovako izgleda PlayStation 4 Demo Station

Sonyeva PlayStation podružnica iz Njemačke, na svojem je Facebook profilu objavila sliku Demo Stationa PS4, odnosno standa koji će se koristiti za isprobavanje novih Sonyevih konzola i pripadajućih igara u dućanima širom svijeta.

Ovu fotografiju (lijevo) koja je slikana u njemačkoj podružnici Sonya, stavili smo pored procurjele slike Demo Stationa od prije nekoliko mjeseci (desno), pa možete vidjeti kako je stand doživio tek neke manje promjene.

PlayStation 4 bi se na tržištu trebao naći u Americi 15. studenog, a 15 dana kasnije bi trebao stići u Europu, no za sada nije jasno hoće li tada započeti isporuke samo za one koji su se predbilježili, ili će odmah biti dostupan u dućanima, gdje će svi zainteresirani prije kupnje moći isprobati igranje na Sonyevoj "next-gen" konzoli.

Vjerujemo da će Sony Hrvatska u suradnji sa svojim zastupnikom održati prezentaciju nove konzole na dan početka prodaje u našoj zemlji, pa je vrlo vjerojatno da ćemo se igrati upravo na ovakvim Demo Station konzolama.   

Izvor: Sony Playstation DE (Facebook)Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->