Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.11.2017. 14:19

OnePlus 5T 

OnePlus 5T dolazi s većim zaslonom i boljom kamerom

Nova perjanica OnePlusa prati trendove top proizvođača mobilnih uređaja.

OnePlus 5T dolazi s većim zaslonom i boljom kamerom

OnePlus je predstavio svoj novi flagship telefon OnePlus 5T koji dolazi s novim pomalo čudnim šest-inčnim Samsungovim OLED ekranom koji je nešto viši od prethodnika, a uspjeli su ga staviti u mobitel gotovo istih dimenzija kao OnePlus 5. Kineska tvrtka ovog je puta odabrala rezoluciju od 1080 x 2160 s gustoćom piksela od 401 ppi što će većini korisnika biti sasvim prihvatljivo.

Rubovi su sa strane gotovo nevidljivi, a kutovi su blago i nezamjetno zaobljeni. Također, maknuta je fizička tipka i čitač prsta s prednje strane, odnosno prebacili su čitač sa stražnje, a ostavili su i 3,5 mm utor za slušalice.
Novina je i način otključavanja 5T-a prepoznavanjem lica, ali vjerojatno će biti potrebno izvjesno vrijeme kako bi se počelo koristiti i za internetsko plaćanje, prijavu na aplikacije i ostalo, a do tad će služiti samo za otključavanje.

Unutrašnjost se ne razlikuje previše od prethodnika, a ponuda će ostati na 64 GB modelu sa 6 GB RAM-a i 128 GB s 8 GB RAM-a. Procesor je također ostao isti, Snapdragon 835, a za grafiku koristi Adreno 540.
Stražnje kamere dobile su „makeover“, a radi se o promjeni otvora blende na f/1,7 na jednoj od njih za poboljšanje kvalitete fotografija u noćnim uvjetima. Dodana je i podrška spajanja četiri piksela u jedan kako bi se poboljšala kvaliteta fotografija u noćnom načinu.

Nažalost, 5T neće doći s novim Android Oreom, ali vjerojatno će se uskoro moći nadograditi. Očekivana cijena za slabiji model od 64 GB bit će 499 eura, a za onaj od 128 GB  559 eura.  Prodaja bi trebala krenuti 21. studenog 2017.

Izvor: VIDILAB

Vezani sadržaji
Ključne riječi Android flagship OnePlus OnePlus 5T
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam