Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.05.2017. 16:59

Computex Taipei 2017 

Nvidia Max Q za gaming na tankim laptopima uz GTX 1080

Novi Nvidijin dizajn trebao bi tankim laptopima pružiti mogućnosti ozbiljnog gaminga 

Nvidia Max Q za gaming na tankim laptopima uz GTX 1080

Nvidia je na Computexu predstavila Max-Q, novi dizajn koji stiže u gaming laptope njezinih partnera, a trebao bi omogućiti ljubiteljima video igara da u laptopu koji je 3 puta tanji od klasičnih gaming prijenosnika dobiju trostruko bolje performanse. U pokaznom primjerku Nvidija je pokazala laptop debljine od samo 18 mm, težak 2,5 kg, koji u sebi ima GTX 1080 grafiku, a tu je i takozvani "WhisperMode" koji omogućuje da laptop bude hladan i tih tijekom žestokih gaming seansi, kao što objašnjavaju u ovom videu.

Novi laptopi Max-Q dizajna trebali bi stići na tržište 27. lipnja ove godine, a ponuditi će ih njezini partneri kao što su Acer, Aftershock, Alienware, ASUS, Clevo, Dream Machine, ECT, Gigabyte, Hasee, HP, LDLC, Lenovo, Machenike, Maingear, Mechrevo, MSI, Multicom, Origin PC, PC Specialist, Sager, Scan, Terrans Force, Tronic'i XoticPC te posjedovati ponuditi GTX 1060, 1070 i 1080 GPU-e.

Demonstrirajući performanse na Computexu, CEO Nvidije Jen-Hsun Huang predstavio je laptop težine od 2,5 kg koji je pokretao Project Cars 2 te je ustvrdio kako je igra za 60 posto brže radila u odnosu na performanse na PS4 Pro konzoli.

Acer je već predstavio Predator Triton 700 gaming laptop koji koristi Max-Q tehnologiju a prodavat će se s moćnom GTX 1080 grafikom s mogućnostima overklokiranja.  Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->