Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.07.2013. 12:49

Procurilo 

Motorola Moto X u [navodno] procurjelom videu

Na Internetu se pojavio video koji prikazuje novi Motorolin pametni telefon.

Motorola Moto X u [navodno] procurjelom videu

Nedavno se na Internetu pojavio navodno procurjeli oglas (slika dolje) koji najavljuje skori izlazak novog Motorolinog (Googleovog) pametnog telefona Moto X.

Nije trebalo proći previše vremena da se pojavi i prvi video koji prikazuje novi uređaj u akciji, te njegovu usporedbu s iPhoneom 5.

Moramo priznati kako ne razumijemo vijetnamski jezik, na kojem momak u videu prezentira Moto X, pa možemo samo prokomentirati da film djeluje prilično uvjerljivo, mada su komentari na YouTubeu podijeljeni, pa neki misle da se radi o doista autentičnom uređaju, dok ih je možda čak i više koji vjeruju da se radi o lažnjaku (fakeu).

motoxad1

Iskreno rečeno, malo je sumnjivo da uređaj koji Google reklamira sloganom "Prvi pametni telefon dizajniran i proizveden u SAD-u", osvane negdje u Aziji, odnosno kako tvrdi GSM Arena, na vijetnamskom portalu Tianhte, no odlučili smo ovo objaviti, jer ne možemo potvrditi da se radi o fakeu.

Prema dosadašnjim glasinama Motorola Moto X bi trebao doći s 1.7 GHz procesorom, 2 GB RAM-a, 16 GB memorije za pohranu, te će posjedovati 4,7-inčni HD ekran razlučivosti od 1280 x 720 piksela. Sa stražnje strane će imati 10 MP kameru, a s prednje od 2,1 MP.

Uređaj bi trebao doći s Androidom 4.3 Jelly Bean OS-om, koji bi Google trebao navodno predstaviti danas.

Izvor: GSM Arena

VIDEO: Motorola Moto X [navodno autentični film]

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->