Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.10.2021. 15:05

Ažuriranje 

Microsoft izdao novu Windows 7 nadogradnju

Ako kojim slučajem još uvijek koristite Windowse 7, moći ćete dobiti novu nadogradnju, ali samo dok plaćate Microsoftovu podršku.

Microsoft izdao novu Windows 7 nadogradnju

U trenutku dok Windows 11 sve više žari i pali tržištem, Microsoft je izbacio novu redovnu mjesečnu nadogradnju operativnog sustava Windows 7.

Mada Microsoft "običnim korisnicima" ne pruža tehničku podršku, softverska i sigurnosna ažuriranja za Windowse 7 još od siječnja 2020., neki korisnici iz poslovnog sektora još uvijek se nisu ažurirali na Windows 10 ili Windows 11 iz različitih razloga. 

Iz tog razloga Microsoft za njih još uvijek izrađuje i lansira redovna ažuriranja, s tom razlikom da ih ne dobivaju besplatno već za njih moraju platiti produženu podršku.

Ovih dana Microsoft je izdao redovnu mjesečnu nadogradnju za Windowse 7 s oznakom KB5006743, koja uključuje raznovrsne zakrpe i popravke "glitcheva", a s takvom praksom će nastaviti i dalje, vjerojatno sve dok će dobivati dovoljno love od tvrtki koje su zadovoljne sedmicom i preškrte su da bi svoj hardver i softver u firmi "apdejtale".

Što se tiče Windows 10 OS-a, za njega ćete imati punu (besplatnu) podršku do listopada 2025. godine, a nakon toga također samo za pare. Bit će zanimljivo ako će Microsoft i tada još ažurirati Windows sedmicu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->