Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.11.2015. 10:00

Rasprodaja 

Microsoft Lumia 950 XL rasprodana za pola dana

U prvom valu Microsoft je brzo rasprodao nove telefone, čije isporuke započinju u prosincu.

Microsoft Lumia 950 XL rasprodana za pola dana

Microsoftovi online dućani su započeli prodaju Microsoft Lumia 950 XL telefona i u samo nekoliko sati rasprodali sve zalihe, a sretnim kupcima će uređaji biti dostavljeni do 11. prosinca ove godine.

To znači da je na stranicama Storea vraćen gumb "preorder", pa ćete se morati predbilježiti za svoj uređaj i pričekati neko vrijeme dok Microsoft "naštanca" novi kontigent.

U SAD-u Lumia 950 X dolazi s besplatnim Continuum adapterom (Display Dockom), no Microsoft kaže da je ta ponuda ograničena, što znači da novi kupci možda neće dobiti tu pogodnost.

Obzirom da Microsoft puno nade polaže u Lumiju 950 XL, kao i u kompaktnu Lumiju 950, vjerujući da bi ti uređaji mogli uzeti dobar dio kolača tržišta mobilnih telefona, pomalo nas čudi da izrada telefona teče tako oprezno, pa bi se moglo reći da se ponavlja ista priča kao s novim Surface uređajima, jer se ekipa u Redmondu očito jako plaši neuspjeha i stvaranja viškova u skladištima.

Što se hardverskih značajki tiče, Lumia 950 XL dolazi s 5,7-inčnim WQHD zaslonom, 3 GB RAM-aSnapdragon 810 procesorom takta od 2,0 GHz, 32 GB  pohrane, Gorilla Glass 4 zaštitnom staklom, podrškom za microSD kartice, te baterijom od 3.340 mAh.

Pored toga uređaj podržava spomenuti Display Dock, koji korisnicima omogućuje pretvaranje telefona u desktop PC računalo spajanjem eksternog zaslona, miša i tipkovnice.

U američkom Storeu se otključana Lumia 950 XL prodaje za 649 dolara (4.579 kn). 

Izvor: Microsoft Store

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam