Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.04.2024. 14:33

Meta 

Meta AI chatbot stiže i u Instagram

Nakon što je stigao u Facebook Messenger i WhatsApp, Meta AI chatbot sada očekivano dolazi i u Instagram.

Meta AI chatbot stiže i u Instagram

Kada je predstavila svoj Meta AI chatbot pokretan umjetnom inteligencijom koji može odgovarati na vaše upite, pisati poeziju i generirati slike na temelju vaših tekstualnih unosa, Meta je rekla da ga namjerava integrirati u sve svoje proizvode.

Nakon što ga je ugradila u Facebook Messenger i WhatsApp, red je došao i na Instagram, u koji će biti integriran kako bi korisnicima mogao omogućiti da dobivaju informacije, razgovaraju s chatbotom, traže da im kreira različite stvari, a sve to bez potrebe za izlaskom iz aplikacije.

To znači da će vam se u Instagram aplikaciji, u pretincu za izravne poruke pojaviti ikonica Meta Ai-ja, kojom možete pokrenuti chatbota i potom ga pitati što god želite.

Između ostaloga chatbot vem može pomoći u predlaganju naslova i tekstova uz vaše slike ili video filmove koje objavljujete, ali i kreirati slike koje želite pokazati svojim sljedbenicima poput mačke s pet nogu ili delfina u vašoj kadi. 

U svakom slučaju, komunikacijske platforme koje koristimo više nikada neće biti iste, a za očekivati je da će mnogi influenceri u početku s time pretjerivati, kao što je bio slučaj s memeovima i stickerima koji su vam omogućili da na fotke svojih frendova stavljate naočale, brkove, šešire i manga oči.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Meta AI
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->