Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.08.2021. 11:32

Elfin Full HD DLP 

Kompaktni FHD projektor donosi Android TV na zid

Najzanimljivije je što projektor dolazi s već ugrađenim Android TV-om i uključuje Chromecast screen mirroring.

Kompaktni FHD projektor donosi Android TV na zid

Vrlo vjerojatno niste nikada čuli za projektore kineske tvrtke Xgimi, no dobro upućeni znaju da se radi o zanimljivim i isplativim uređajima. Njihov novi multimedijski model Elfin Full HD DLP je kompaktan projektor koji projicira Full HD sadržaje na dijagonale do 200 inča i sadrži LED izvor svjetlosti koji bi vam trebao omogućiti 30.000 sati korištenja uz svjetlinu između 600 i 800 ANSI lumena, što znači da će najbolje rezultate pokazati u lagano zamračenoj sobi.

Elfin 3

Projektor dolazi s Android TV 10 sustavom putem kojeg možete pristupiti brojnim streaming aplikacijama poput Netflixa, HBO-aHulua i Disney Plusa putem 802.11ac dual-band WiFi-a i Bluetootha 5.0, a u njega su ugradili 2 GB RAM-a i 16 GB pohrane. Zahvaljujući Chromecastu možete koristiti mirroring s pametnih telefona, a dodatna zanimljiva značajka je ugrađeni Game Mode koji će vam smanjiti latenciju u igranju do 26,5 ms, što znači da ćete imati vrlo niski lag za igranje na velikoj dijagonali.

Elfin 2

Kineska tvrtka tvrdi da projektor uključuje najbolju automatsku "korekciju trapezoidnosti" u industriji, koja prilagođava okomito i vodoravno za +/- 45 stupnjeva kako bi prikazala čvrstu pravokutnu sliku čak i ako jedinica nije potpuno okrenuta prema zidu ili platnu, dok AI algoritam prepoznaje prepreke i skalira polje projekcije kako bi ih izbjegao.

Korisnici projektorom mogu upravljati Bluetooth daljinskim upravljačem, a na projektoru se nalaze jedan HDMI i jedan USB 2.0 utor, dok se za zvuk brinu dva ugrađena Harman Kardon zvučnika od 3W.

Projektor je u prodaji po preporučenoj cijeni od 649 američkih dolara, odnosno oko 4.152 kn.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->