Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.03.2023. 09:19

Google prevoditelj 

Isprobajte Googleovo prevođenje tekstova na slikama

Google Translate sada i na desktop webu može prevoditi tekstove koji se nalaze na slikama.

Isprobajte Googleovo prevođenje tekstova na slikama

Google je sada i na web doveo tehnologiju nalik na AR Translate za Google Lens, koja u izvorniku izvodi prijevode tekstova na slikama u stvarnom vremenu na pametnim telefonima.

Opciju ćete pronaći na web stranici Google prevoditelj, gdje ćete na vrhu vidjeti novu karticu Slike. Nakon učitavanja fotografije ili snimke zaslona s vašeg računala, pojavljuje se prijevod koji bi trebao izgledati kao izvorni tekst, no kao i u slučaju klasičnog tekstualnog prevoditelja, nemojte očekivati da će biti baš besprijekoran u prevođenju.

Google prevoditelj slike

Web sučelje uključuje opcije za kopiranje teksta, preuzimanje prevedene slike ili njezino brisanje. Osim toga, omogućuje prevođenje 113 dostupnih izvornih jezika (i može ih automatski otkriti) te 133 odredišna jezika.

Oznaka "Prijevod pomoću Objektiva" (Lens translate) ispod rezultata ukazuje na to da koristi iste generativne mreže (GAN) koje pokreću AR Translate za Google Lens. Iako Lens već godinama može prevoditi slike na mobitelima, najnovija verzija koja je debitirala prošle godine koristi istu tehnologiju da vam omogući prevođenje slika u web okruženju, što će vam vjerujemo biti korisno. Ponekad. Isprobajte jer nećete baš ništa izgubiti.

Vezani sadržaji
Ključne riječi slike Google prevoditelj
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->