Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.04.2022. 10:31

Windows 11 

I Microsoft koristi Windows 11 na nepodržanom računalu

U videu u kojem objašnjava značajke Task Managera u Windowsima 11, Microsoft koristi računalo s nepodržanim procesorom.

I Microsoft koristi Windows 11 na nepodržanom računalu

Kao što većina korisnika dobro zna, novi operativni sustav Windows 11 može se instalirati i na uređaje s nepodržanim hardverom, no Microsoft to ne preporuča i koristi svaku priliku da nam objasni da to može izazvati rušenje sustava i brojne probleme u radu.

Mada većina korisnika koja je instalirala Windowse 11 na nepodržana računala nema nikakvih problema, Microsoft stalno ukazuje na opasnosti do kojih to može dovesti, iako se čini da u to nije ni sam potpuno siguran.

Stoga nam djeluje prilično fora što je ekipa Digitrendsa ulovila Microsoft s prstima u pekmezu, jer je tijekom video podcasta u kojem objašnjava poboljšanja u Task Manageru, program manager Microsofta Claton Hendrics, očito koristio računalo s procesorom koji nije službeno podržan od strane ekipe iz Redmonda, kao što možete vidjeti na vremenskoj oznaci 52:20 u ovom videu.

Hendrics je naime, Windowse 11 vrtio na računalu s procesorom Intel Core i7-7660, koji nije naveden kao prihvatljiv za nadogradnju na Windows 11.

Drugim riječima, Microsoft sam radi upravo ono što nas upozorava da ne bismo smjeli činiti, no za njega to očito ne vrijedi. Bit će zanimljivo čuti objašnjenje ako ga uopće daju.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Windows 11
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->