Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.07.2018. 14:55

EXODUS 

HTC-ov blockchain telefon u trećem kvartalu 2018

Novi HTC-ov telefon Exodus uključuje i "cold storage" novčanik.

HTC-ov blockchain telefon u trećem kvartalu 2018

HTC je izdao službeno priopćenje u kojem navodi da će od trećeg tromjesječja ove godine omogućiti pristup prvom svjetskom blockchaintelefonu pod nazivom Exodus, koji će, kako kažu, "preuzeti kontrolu nad vrijednošću koja postoji u osobnom identitetu i podacima te uključuje i vrlo važan cold storage novčanik“.

"U novom internetskom dobu ljudi su općenito svjesniji važnosti svojih podataka, a to je savršena prilika da osposobimo korisnike da započnu sa stvaranjem vlastitog digitalnog identiteta. Exodus je odlično mjesto za početak, jer je telefon najosobniji uređaj, a ujedno i mjesto iz kojeg svi vaši podaci potječu. Uzbuđen sam zbog mogućnosti koje Exodus donosi u decentralizaciji Interneta i njegovog preoblikovanja za modernog korisnika," rekao je Phil Chen, HTC Chief Crypto Officer.

preuzmi (1)

Pojava Bitcoina i Ethereuma sa sobom je donijela i koncepte digitalne oskudice („digital scarcity“) i NFT nezamjenjivih tokena („non-fungible tokens“ - NFT). HTC objavljuje partnerstvo s prvom i najpopularnijom NFT igrom na svijetu – Cryptokitties – koju će ekskluzivno distribuirati na mobilnim platformama putem odabranih HTC uređaja, počevši od U12 +.

Osim nekoliko skica HTC još nije objavio niti jednu sliku Exodus telefona, no kažu da ćemo više materijala i informacija o detaljnim specifikacijama dobiti uskoro.

Vezani sadržaji
Ključne riječi HTC telefon blockchain Exodus
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->