Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.06.2016. 11:15

Sense Home 8 

HTC donosi Sense Home 8 na tuđe uređaje

Jedna od najboljih HTC-ovih aplikacija biti će dostupna za Android uređaje drugih proizvođača.

HTC donosi Sense Home 8 na tuđe uređaje

HTC je do sada postavljao svoje aplikacije u Google Play trgovinu, no većina njih je radila samo na uređajima njegovog branda.

Vjerojatno najpopularnija HTC-ova aplikacija je HTC Sense Home 8 koja je debitirala na HTC 10 telefonu, te dolazi s mnoštvom zanimljivih značajki. Između ostaloga aplikacija pamti koje ste aplikacije koristili na kojoj lokaciji, pa će vam recimo prikazivati one aplikacije koje ste koristili kod kuće, na poslu ili na faksu, svaki puta kada se tamo pojavite.

Pored toga Sense Home vam nudi i velike mogućnosti prilagođavanja izgleda sučelja, uključujući mogućnost postavljanja aplikacija na koji god ekran želite, kreiranje vlastitih tema, fontova, boja, zvukova i drugih elemenata, kao i prilagođavanje widgeta i stickera, što ga čini jednim od najboljih lounchera.

Prema tvrdnji izvora kojim raspolaže Ausdroid, HTC je započeo beta testiranje Sense Home 8 aplikacije koja bi trebala raditi na svim telefonima s Androidom 4.4 ili novijim Googleovim OS-om. Beta nije otvorena, već mogu sudjelovati samo oni korisnici koji dobiju pozivnicu HTC-a, te uđu u testni program s kodnom oznakom GOOGLE_PLAY_SENSE_GP.

Izvor: Ausdroid

Vezani sadržaji
Ključne riječi Android HTC aplikacija Sense Home 8
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->