Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.06.2013. 10:50

Computex 2013 

Fujitsu Lifebook UH90/L PC ultraprijenosnik

Novi Fujitsuov ultraprijenosnik ima gotovo 4K razlučivost, te tvrde da je najtanji.

Fujitsu Lifebook UH90/L PC ultraprijenosnik

Iskreno rečeno, Fujitsuov Lifebook UH90/L PC  ultraprijenosnik nema 4K razlučivost, no doista nije daleko od nje, jer njegov (SharpovIGZO ekran osjetljiv na dodir dolazi s rezolucijom od 3.200 x 1.800 piksela gustoće od 262 ppi.

Ovo prijenosno računalo pokreće četverojezgreni Intel Core i5-4200U procesor četvrte Haswell generacije, a posjeduje i vrlo dobar hibridni tvrdi disk od 500 GB u koji je dodana NAND Flash memorija koja mu donosi dodatnu brzinu, posebice u podizanju (bootanju) operativnog sustava (Windows 8 dakako).

uh 90

Debljina od 15,5 mm je također odlika kojom se Fujitsu ponosi, pa kaže da je ovo najtanji ultraprijenosnik na svijetu s tvrdim diskom, što za sada ne možemo provjeriti pa ćemo im vjerovati, barem dok nas na Computexu netko ne povuče za rukav da vidimo još tanjeg.

Jedna od zanimljivosti koju Fujitsu ističe je da je uređaj vrlo dobre čvrstoće, pa prema rezultatima njihovih crash testova neće stradati čak ni ako na njega postavite teret od 200 kilograma.

Prodaja Lifebooka UH90/L bi trebala započeti u Japanu 28 lipnja ove godine, a cijena mu je za sada nepoznanica, kao što se ne zna ni dostupnost na drugim područjima.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->