Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.03.2023. 10:34

Epic Games Store 

Epic omogućuje samostalno objavljivanje igara

Developerima i izdavačima sada se omogućuje da sami objavljuju svoje nove igre u Epic Games Storeu.

Epic omogućuje samostalno objavljivanje igara

Epic Games je odlučio ažurirati svoj sustav objave igara u Epic Game Storeu, lansiranjem alata za "samoobjavljivanje", koji će developerima i izdavačima znatno olakšati objavljivanje igara u njegovoj online trgovini aplikacija.

Developeri koji će htjeti objaviti svoju igru u Epic Storeu morat će platiti jednokratnu naknadu u iznosu od 100 američkih dolara i pristati da im Epic od prodaje svake igre uzima 12 posto od zarade, što je prilično povoljno u odnosu na neke druge online trgovine poput Steama koji uzima do 30 posto, ovisno o količinama prodanih primjeraka.

Pored toga developerima će biti primamljivo i to što Epic ne uzima nikakav postotak o prodaje unutar igre (in-app purchases), čak i ako koriste sustav za naplatu koji nije Epicov.

epic 2

Naravno, da biste svoju igru mogli objaviti u Epic Game Storeu morate zadovoljiti i neka pravila, pa primjerice igre ne smiju imati diskriminirajući sadržaj, pornografiju ili ilegalni materijal. Naslovi s online igranjem moraju podržavati crossplay u svim PC trgovinama i moraju uključivati ​​postignuća Epic Games Storea (achievementse) ako postoje u drugim PC trgovinama.

Pored toga, Epic zadržava pravo odbiti bilo koju igru koja ne zadovoljava njegove kriterije, što znači da svaka igra koju želite sami objaviti u Epic Games Storeu prvo prolazi provjeru prije nego postane javno dostupna.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->