Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.09.2014. 09:44

Rekordi 

Dok mnogi kritiziraju iPhone 6, on obara rekorde

Najveća noćna mora proizvođača Android telefona se ostvarila, Apple ostvaruje fantastičnu prodaju.

Dok mnogi kritiziraju iPhone 6, on obara rekorde

Koliko god se Samsung, Sony i drugi proizvođači Android telefona trudili ismijavati nove Appleove gadgete korištenjem prilično dobrih argumenata, iPhone 6 i iPhone 6 Plus su postali veliki hit, posebice veći model koji je prema priznanju Appleovih čelnika već rasprodan.

Navala na Apple Store je ponovno prouzročila rušenje stranica online dućana, kao što se to događalo s gotovo svim generacijama iPhone uređaja, a od strane teleoperatera i vendora "treće strane" dolaze informacije koje potvrđuju da su narudžbe novih telefona iz produkcije ekipe iz Cupertina, veće od količina dostupnih za isporuke.

Konačna potvrda ove situacije je stigla od strane Applea, čiji je glasnogovornik 9 sati nakon početka zaprimanja predbilježbi izjavio da su "ponoćne prodaje novih iPhoneova postigle novi rekord".

U priopćenju se ne navodi o kojim se količinama točno radi, ali ovo bi trebalo značiti da su uspjeli nadmašiti prodaju iPhone 5s i iPhone 5c uređaja, koji su se tijekom prvog vikenda (u tri dana) prodali u količini od 9 milijuna jedinica.

Očekuje se da će Apple kroz nekoliko idućih dana izaći s točnim podacima, s time da će se raditi o brojci prodanih uređaja, a ne isporučenih u dućane, kako to obično radi Android konkurencija.

Od kako su predstavljeni novi telefoni i satovi, dionica Applea je skočila s 99 na 101,66 dolara.

Ovo je još jedna potvrda poznate činjenice da u slučaju Appleovih gadgeta najmanje znače hardverske značajke i performanse, jer ih korisnici doživljavaju poput religije, pa svaki novi iPhone ima status nekog novog Evanđelja

Izvor: re/codeVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->