Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.11.2019. 11:25

Adobe 

Besplatno preuzimanje Photoshopa za iPad

Adobe je lansirao Adobe Photoshop aplikaciju za iPad tablete koju se može preuzeti u App Storeu.

Besplatno preuzimanje Photoshopa za iPad

Nakon prilično duge faze testiranja Adobe je napokon lansirao Adobe Photoshop aplikaciju za iPad tablete koja je dostupna za besplatno preuzimanje u Appleovom App Storeu.

Photoshop je tako stigao na Appleove tablete koji rade na novom operativno sustavu za tablete iPadOS i kompatibilan je s Photoshopom za PC i Mac računala, što znači da svoj rad možete sinkronizirati između tih uređaja ukoliko ste pretplatnik Adobe Creative Clouda, a ako niste moći ćete koristiti iPad inačicu Photoshopa besplatno 30 dana u pokusnom razdoblju.  

PS3

Ova inačica Photoshopa nema sve što i prave verzije za računala, ali ima dobre alate koji su specijalno optimizirani za rad s Apple Pencil olovkom na iPadovima.

Adobe kaže da je ovo tek početak i da će buduće nadogradnje donijeti brojne nove alate, uključujući "brusheve", maske i selektiranje smart objekata. Između ostaloga ova inačica vam omogućuje rad s PSD datotekama koje se može sinkronizirati s drugim uređajima, precizno selektiranje s Lasso i Quick Selection i uklanjanje neželjenih elemenata sa slika sa "spot healing" i "clone stamp" alatima, a tu su i neke naprednije značajke koje uključuju "feathering", "Layer stack" i Toolbar alate te podržava layere.

PS-4

Ukoliko posjedujete Appleov tablet s iPadOS 13.1 ili novijim OS-om, možete uzeti besplatni 30-dnevni trial kako biste isprobali ako vam odgovara putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Ključne riječi iPad Adobe Photoshop iPadOS13
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->