Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.03.2013. 14:45

iPhone budućnosti 

Appleov patent telefona s omotanim ekranom

Ako ste mislili da se savinutim ekranima mobitela bavi samo Samsung, prevarili ste se.

Appleov patent telefona s omotanim ekranom

Američki patentni ured (USPTO), ovaj je tjedan objavio patentni zahtjev Applea u kojem se opisuje uređaj koji kombinira ključne značajke iPhonea s onima koje su se prema glasinama dovodile u vezu s iWatch pametnim satom, a savitljivi ekran je jedna od najvažnijih njegovih karakteristika.

Ukoliko se doista pojavi ovakav iPhone koji nam pomalo djeluje poput pljoske za prikriveno nošenje žestice, valja znati kako će imati ekran koji je čitav omotan oko uređaja, što znači da će se moći koristiti sa svih strana, pa čak i na bokovima.

Uređaj je zamišljen tako da na sebi uopće ne posjeduje nikakve fizičke tipke, već će se sve nalaziti unutar samog ekrana, a telefon će biti u mogućnosti prikazivanja 3D sadržaja.

Patent također objašnjava da se zahvaljujući omotanom ekranu, slike i video mogu prezentirati u kontinuiranoj petlji, a kao izumitelj ovog uređaja se navodi samo jedan autor, Scott Meyers.

U svakom slučaju, moramo priznati da ovo djeluje doista vrlo intrigantno, pa vam preporučamo da na ovoj poveznici pogledate sve detalje vezane uz "iPhone budućnosti".

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->