Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Trailer nove SF serije Ridleya Scotta
Članak
Objavljeno: 08.08.2020. 15:07

Raised by Wolves 

VIDEO: Trailer nove SF serije Ridleya Scotta

Androidi uzgajaju ljudsku djecu na misterioznom planetu i traže odgovor na pitanje o postojanju ljudskosti.

VIDEO: Trailer nove SF serije Ridleya Scotta

U rujnu ove godine na HBO Max platformi kreće nov SF serijal velikog redatelja Ridleya Scotta, poznatog po filmovima Alien, Blade Runner i Gladiator, u kojem ćemo pratiti zbivanja na misterioznom stranom planetu na kojem androidi uzgajaju ljudsku djecu, nakon što je Zemlja uništena u velikom ratu.

Prva sezona serije sastojat će se od deset epizoda, a osim što je na njoj radio kao izvršni producent, Scott je i režirao dvije prve epizode.

Scott kaže da će serija postavljati pitanja o tome što nas čini ljudima, što čini obitelj i što ako bismo mogli krenuti ispočetka i izbrisati sav kaos koji smo stvorili na vlastitom planetu. Hoćemo li preživjeti? Hoćemo li biti bolji?

Kako se čini, Scott i ekipa baš i ne vide neku blistavu budućnost, jer se novoosnovana kolonija religijski podijelila, pa je androidima "Ocu" i "Majci" sve teže kontrolirati "reboot" čovječanstva.

Dakako, to stvara odličnu podlogu za puno akcije i specijalnih efekata, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Trailer nam otkriva da će priča biti puno zamršenija nego što se opisuje u najavi, jer se čini da su osim ljudi podijeljeni i androidi. To znači da ćete osim problema koje stvara glavni ljudski zlikovac Marcus kojeg tumači Travis Fimmel, imati i sukob androida, jer Majka i Otac izgleda imaju vlastite vizije obnove čovječanstva i netko od njih je poželio biti više od čuvara ljudi, odnosno želi im predstavljati boga.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->