Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Svjetlosna navigacija i štop svjetlo za kacigu
Članak
Objavljeno: 06.01.2018. 12:22

CES 2018 

VIDEO: Svjetlosna navigacija i štop svjetlo za kacigu

Na CES-u se nude zanimljivi svjetlosni gadgeti za fanove vožnje na 2 kotača.

VIDEO: Svjetlosna navigacija i štop svjetlo za kacigu

Među brojnim inovativnim proizvodima u domeni potrošačke elektronike, na ovogodišnjem CES 2018 sajmu možete pronaći i zanimljive gadgete namijenjene biciklistima i motociklistima.

Ovom prilikom izdvajamo dva zanimljiva "svjetlosna" proizvoda, upravljač bicikla Wink Bar, te štop svjetlo za montažu na motociklističke kacige Cosmo Connected.

Wink Bar je upravljač na kojem se nalaze dva LED svjetla povezana s aplikacijom za satelitsku navigaciju na vašem pametnom telefonu. Kada ćete voziti bicikl nepoznatim ili offroad prometnicama i doći do mjesta gdje trebate skrenuti prema svojoj destinaciji, počet će vam treperiti lijevo ili desno svjetlo, a sve dok trebate ići ravno gorit će oba, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Drugi gadget pod nazivom Cosmo Connected predstavlja takozvano štop svjetlo koje se može jednostavno montirati na stražnju stranu svake motociklističke (vjerojatno i biciklističke) kacige. Tijekom vožnje LED rasvjeta će gorjeti slabim intenzitetom kao i svako klasično stražnje svjetlo, no kada počnete kočiti znatno će pojačati sjaj, baš kao i klasična štop svjetla kakva možete naći na automobilima. Time ćete signalizirati vozilima iza sebe da trebaju usporiti kako vas ne bi udarili, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam