Nalazite se
  • Pop Tech
  • LG predstavlja robote za hotele i šoping
Članak
Objavljeno: 05.01.2018. 10:44

CES 2018 

LG predstavlja robote za hotele i šoping

Tri nova robota razvijena su specijalno za komercijalnu uporabu u hotelima, zračnim lukama i supermarketima.

LG predstavlja robote za hotele i šoping

LG je na CES 2018 sajmu u Las Vegasu odlučio predstaviti 3 nova komercijalna robota koji su posebno razvijeni za uporabu u hotelima, zračnim lukama i supermarketima.

Roboti LG-evog branda CLOi, Serving Robot, Porter Robot i Shopping Cart Robot nastavljaju se na liniju robota Airport Guide Robot i Airport Cleaning Robot koji su nedavno uspješno završili probna testiranja na Međunarodnoj zračnoj luci Incheon u Koreji

Svrha Serving Robota je da dostavi brzo i učinkovito hranu i piće gostima i korisnicima u hotelima i salonima u zračnim lukama. Robot može dostavljati hranu i piće 24 sata na dan pomoću svog ugrađenog kliznog pladnja. Nakon što je isporuka potvrđena, Serving Robot se samostalno vraća natrag.

LG Serving Robot

Porter Robot je dizajniran kako bi odnio gostima prtljagu u sobe te minimalizirao neugodnosti koje mogu nastati zbog spore usluge i dugih čekanja tijekom boravka u hotelu. Porter Robot također može pružiti uslugu brzog check-ina i check-outa i pobrinuti se za plaćanje.

LG Porter Robot

Uz pomoć Shopping Cart Robota kupci mogu skenirati predmete koristeći čitač bar koda na robotu kako bi vidjeli cijene proizvoda, ali i njihov cjelokupni popis kupnje na zaslonu – na glavi robota. Robot također može voditi kupce do proizvoda koje odaberu na aplikaciji za pametne telefone.

LG Shopping Cart Robot

Za sada još nije poznato kada će nam novi roboti donositi cugu u birtijama, no vjerujemo da bi mogli postati zanimljivi svima koji se u Hrvatskoj bave turizmom, obzirom da stalno kukaju kako im fali radne snage. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam