Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Mobilni tuš za pranje pozadine
Članak
Objavljeno: 17.08.2020. 13:06

WonderSpray 

VIDEO: Mobilni tuš za pranje pozadine

Koliko god djelovao bizarno, gadget je na Kickstarteru prikupio više od 800 tisuća kuna.

VIDEO: Mobilni tuš za pranje pozadine

WC školjke koje osim ispiranja nude i pranje stražnjice nisu nova stvar, no ekipa iz kalifornijskog startupa WonderSpray, želi nam omogućiti da istu stvar nosimo sa sobom posvuda i koristimo kada smo udaljeni od svoje kupaonice.

Njihov istoimeni gadget napuni se vodom željene temperature i pomoću pumpe s mlaznicama na baterijski pogon ispušta mlaz čija se jačina može regulirati s četiri različita moda rada, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Autori kažu da je ovo gadget koji će revolucionizirati obavljanje velike nužde i donijeti nam bolju higijenu u zadaći koju svi moramo obavljati barem jednom dnevno (uglavnom).

Koliko god djelovao bizarno, gadget je na Kickstarteru umjesto traženih 25.000 dolara prikupio više od 127.000 dolara, odnosno više od 800 tisuća kuna, pa će se u prosincu ove godine isporučivati svima koji su uplatili 79 dolara, što je za 35% niža cijena od one po kojoj će se naći u dućanima.

korištenje

Zanimljiva je i jedna izjava proizvođača: "Budimo iskreni, toaletni papir vas ne čisti, već samo razmazuje nečistoću i iritira kožu. WonderSray je osvježavajuće rješenje koje će vam stvoriti dojam kao da je vaša stražnjica dobro isprana pod tušem. A obzirom da možete regulirati koju temperaturu vode koristite, vaša će vam stražnjica biti zahvalna".

Pretpostavljamo da će iduća 2.0 inačica gadgeta raditi s mobilnom aplikacijom, a možda će imati i kameru koja će vam omogućiti uvid u stanje pranja u realnom vremenu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->