Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Star Trek serija o ljudima ispod palube
Članak
Objavljeno: 13.07.2020. 11:10

Star Trek: Lower Decks 

VIDEO: Star Trek serija o ljudima ispod palube

Nova animirana Star Trek serija drugačija je od svega što ste do sada mogli gledati.

VIDEO: Star Trek serija o ljudima ispod palube

Fanovi Star Treka, odnosno Trekiji koji prate doslovce sve što se događa u vezi njihove omiljene SF franšize, uskoro će dobiti animiranu seriju Star Trek: Lower Decks, koja će se od 8. kolovoza početi prikazivati na CBS all Acessu.  

Autori kažu da se serija fokusira na manje bitne članove posade jednog od najmanje bitnih svemirskih brodova, U.S.S. Cerritos, odnosno na ljude koji rade i žive "ispod palube".

Radnja je smještena u 2380. godinu i prati ekipu najnižih časnika među kojima su Mariner, Boimler, Rutherford i Tendi kojima glasove posuđuju Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells i Eugene Cordero).

Njihove zadaće se kreću od spašavanja planeta do iznošenja smeća iz holodeka, a svi sanjaju o budućnosti u kojoj će postati  važni časnici nalik na one koje pratimo u svim drugim serijalima i filmovima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Seriju producira Alex Kutzman, koji je između ostaloga režirao i pisao scenarije za Star Trek: Discovery i Star Trek Picard. On se potrudio da u Star Trek: Lower Decks donose puno humora i dobru priču, a seriju je namijenio odraslijim trekijima, što znači da se ne radi o crtiću za djecu, mada u njoj nećete naći ništa eksplicitno. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->