Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Prave pedale i volan za video igranje u autu
Članak
Objavljeno: 06.07.2019. 11:34

Tesla 

VIDEO: Prave pedale i volan za video igranje u autu

Tesla Arcade aplikacija omogućuje vam igranje u autu korištenjem pravih kontrola.

VIDEO: Prave pedale i volan za video igranje u autu

Ako jednog ćete jednog dana čekati na "pumpi" da se napuni vaš električni Tesla automobil, moći ćete si vrijeme prikratiti igranjem video igara na zaslonu-tabletu upravljačke ploče.

Kako bi to iskustvo još više poboljšali, inženjeri Tesle su surađivali s developerima igara, kako biste prave kontrole u autu mogli koristiti kao kontrolere za igranje. Jedna od prvih takvih igara za infotainemt sustav Tesla automobila je Beach Buggy Racing 2, koja vam omogućuje da za upravljanje virtualnim autima koristite upravljač i pedale svojeg auta, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako vam gaming ne bi postao preopasan, igranje je moguće samo kada se auto ne kreće, što znači da nećete moći istovremeno juriti pravom cestom i utrkivati se protiv virtualnih protivnika, jer bi to moglo dovesti do fatalnih posljedica.

Moramo priznati da nas je pomalo strah da hakeri ovome ne doskoče, pa omoguće igranje tijekom vožnje, jer ni takvih gamera sigurno neće nedostajati, obzirom da smo u prometu vidjeli i veće luđake.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->