Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pametni dezodorans zna kada smrdite
Članak
Objavljeno: 16.10.2014. 14:03

ClickStick 

VIDEO: Pametni dezodorans zna kada smrdite

Ovaj raspršivač dezodoransa će vam uz pomoć aplikacije za pametni telefon osigurati ugodan miris tijekom čitavog dana.

VIDEO: Pametni dezodorans zna kada smrdite

Eto, dočekali smo i to. Nakon mobitela, naočala, satova, narukvica, pegli, hladnjaka, žarulja i drugih gadgeta koji nose pridjev "pametni", dolazi nam i pametni dezodorans.

Gilad Arwatz, student mehaničkog i zrakoplovnog inženjerstva s Princetona, na Kickstarteru je pokrenuo projekt pod nazivom ClickStick, koji predstavlja prvi pametni punjivi raspršivač dezodoransa, gadget za kakvim su mnogi zasigurno uzdisali (na nos). 

U osnovi se radi o punjivom raspršivaču koji napunite nekim od tekućih dezodoransa temeljenih na prirodnim sastojcima koje Arwatz želi zasebno prodavati, a na sebi posjeduje LED svjetlo i regulator količine raspršivanja. Uz ClickStick raspršivač dolazi i prigodna aplikacija za pametni telefon, koja će vas upozoravati kada biste trebali osvježiti svoja pazuha, a nju možete programirati prema vrstama aktivnosti kojima se bavite u određeno vrijeme. 

Na taj način uvijek ćete znati da bi dalje odgađanje raspršivanja dezodoransa na vašu kožu, moglo uzrokovati smrad koji se neće dopasti osobama u vašoj okolini.

Ako mislite da je ovo najpametniji gadget koji je netko smislio, možete ga naručiti preko KickStartera za 26 dolara (156 kn), a isporuke će započeti u svibnju 2015. ukoliko projekt prikupi traženih 55.000 dolara investicija. 

Izvor: KickStarter

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam