Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.05.2011. 13:04

Mirisni slatkiš 

Bombon zamjenjuje parfem

Umjesto posizanja za bočicom parfema, sada se namirisati možete jedenjem bombona.

Bombon zamjenjuje parfem

Parfemima i dezodoransima možda dolaze teška vremena. Novi prehrambeni proizvod bugarske tvrtke Alpi, koji dolazi u obliku bombona posebnog sastava, osim uživanja u slatkišu putem nepaca i jezika, namirisat će vam čitavo tijelo mirisom ruže.

Nemojte misliti kako ćete se njihovim Deo Parfume candy bombonom trebati natrljati kao dezodoransom, a potom ga pojesti. Ne radi se o nikakvom jestivom dezodoransu, već o ideji koju su prije dosta vremena prvi prezentirali japanski znanstvenici.

Deo Parfume Candy je bombon koji djeluje slično poput češnjaka. Kad ga pojedete, kemijski spojevi koji se ne mogu probaviti izlaze kroz pore kože, čime stvaraju prirodni miris koji podsjeća na ruže, a kako kažu, osjeća se satima.

 kad ga pojedete, neprobavljivi mirisni kemijski spojevi izlaze kroz pore kože 

Glavni sastojak ovog neobičnog slatkiša je geraniol, koji predstavlja dio esencijalnih ulja vanilije ili lavande, a njegovu karakteristiku da može utjecati na miris kože tijela prvi su otkrili Japanci stavljajući ga u gume za žvakanje. Jedini problem kod Japanaca je bio taj što su njihove žvakaće gume bile namijenjene muškarcima, pa nije postigao neki veći uspjeh, jer muškarci baš i ne doživljavaju miris ruža nečim po čemu bi voljeli mirisati.

Tvrtka Alpi je stoga odlučila stvoriti proizvod koji je namijenjen isključivo ženama. Njihovi bomboni su po svemu, od dizajna pakiranja, pa do marketinških poruka, potpuno oblikovani kako bi privukli ljepši spol.
Deo Parfume Candy bomboni i lizalice će u početku biti dostupni samo u Bugarskoj, Češkoj i Mađarskoj, no PLA vjeruje kako će to biti samo testno tržište, jer proizvod ima sve predispozicije za širenje na globalnom svjetskom tržištu.

Izgleda više nećemo govoriti "uzmi žvaku, osjeti ti se luk iz usta", već "pojedi bombon, čuju ti se pazuha".Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->