Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Najglasniji i najveći aktivni zvučnik na baterije
Članak
Objavljeno: 03.03.2016. 16:17

Soundboks 

VIDEO: Najglasniji i najveći aktivni zvučnik na baterije

Ovaj zvučnik će vam s jednim punjenjem pružiti 30 sati glazbe uz 113 decibela glasnoće.

VIDEO: Najglasniji i najveći aktivni zvučnik na baterije

Troje prijatelja iz srednje škole, Hjalte, Jesper i Christoffer, oduvijek su voljeli partijati na otvorenom, pa su posljednjih nekoliko godina razvijali aktivni zvučnik koji bi istovremeno trebao omogućiti snažan i čist zvuk, te napajanje na baterije koje mogu izdržati cjelonoćni party.

Ovih dana, dečki su na Kickstarteru predstavili projekt Soundbox zvučnika, koji zadovoljava sve te potrebe, što su očito prepoznali i drugi partijaneri, pa je u samo nekoliko sati skupljen sav traženi iznos od 100.000 dolara, a 32 dana do isteka kampanje već je prikupljeno 273.719 dolara.

Dečki su za napajanje izabrali zamjenjive LiFePO4 baterije koje donose veći kapacitet, omogućuju brže punjenje (3 sata), manje štete okolišu, bolje trpe udarce i temperaturne razlike, te se ne pregrijavaju kao litij-ionske.

U zvučnik su ugradili 4x44-vatno digitalno pojačalo s integriranim Boost modom, 2 niskofrekeventna (niskotonca) i dva visokofrekventna (visokotonca) 2x98 dB zvučnika, a jedna od zanimljivosti je potenciometar za jačinu zvuka koji ide do oznake 11, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Dečki tvrde da će vam tijekom prosječnog korištenja (srednja glasnoća), baterije zvučnika trajati 30 sati, a kada odvrnete gumb do jedanaestice, moći ćete terorizirati sve oko sebe punih 8 sati.

Ako Soundboks zvučnik naručite putem Kickstartera, dobit ćete ga za 419 dolara (2.931 kn), a na odabranim tržištima (vjerojatno američkim) će ga započeti isporučivati od travnja ove godine.   

Izvor: Kickstarter

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->