Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: MR u Sonyevom party vozilu
Članak
Objavljeno: 18.10.2019. 09:48

Sociable Cart SC-1 

VIDEO: MR u Sonyevom party vozilu

Pomoću senzora, kamera, zaslona i MR-a putnici će uživati u vožnji fantastičnim krajolicima.

VIDEO: MR u Sonyevom party vozilu

Sony i Yamaha objavili su da njihovo autonomno Sociable Cart SC-1 vozilo počinje prevoziti putnike u hotelskom naselju Kanucha Bay Resort u Nagou i botaničkom vrtu u gradu Okinawi.

Ovo neobično autonomno vozilo koje izvana djeluje poput sladoledarskog kombija može udomaćiti pet putnika i pružiti im jedinstveno mobilno iskustvo.

U njega su ugradili kamere koje gledaju vanjski okoliš u svim smjerovima i prikazuju sliku putnicima u vozilu na zaslonima visoke rezolucije postavljenim umjesto vjetrobrana i prozora. Kamere visoke osjetljivosti imaju savršeni noćni vid, što putnicima omogućuje da vide sve detalje okoliša noću kao i danju, a tada dolazi dodatna čarolija u obliku Sonyeve tehnologije miješane stvarnosti (MR-a) koja sliku stvarnog okoliša „uljepšava“ i spaja s virtualnim objektima i krajolicima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Putnici će u početku imati na raspolaganju dva MR scenarija, Moonlight Cruise i Night Aquarium, koji će im pružiti nadnaravno iskustvo vožnje kroz noćne krajolike prepune fantastičnih bića i putovanje dubinama oceana gdje ih čekaju susreti s brojnim ribama, rakovima, oktopodima i drugim podvodnim životinjskim i biljnim vrstama.

Dodatna korist od ovog vozila bit će njegov eksterijer sa zaslonima na kojima se mogu prikazivati reklame, pa Sony i Yamaha vjeruju da će Sociable Cart SC-1 osim ljubitelja MR zabave privući i oglašivače. Za sada nije poznato kolika će biti cijena vožnje u ovom MR party autu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->