Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Impresivna Extreme Sports MP igra
Članak
Objavljeno: 13.09.2020. 12:46

Riders Republic 

VIDEO: Impresivna Extreme Sports MP igra

Igra vam nudi mogućnost sudjelovanja u masovnim natjecanjima u raznim vrstama ekstremnih sportova.

VIDEO: Impresivna Extreme Sports MP igra

Ubisoft za 2021. godinu najavljuje sportsku masovnu multiplayer igru koja nam već sada djeluje jako impresivno. Riders Republic je sportska multiplayer igra koja objedinjava brojne extreme sports igre, uključujući Steep, The Crew i Trials, te pruža igračima da odaberu biciklistička, snowboard, skijaška i wing suit natjecanja u kojima će sudjelovati na fenomenalno dizajniranim stazama smještenim u najpopularnijim nacionalnim parkovima SAD-a, koji uključuju Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain i Grand Teton, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Igra sadržava utrke, natjecanja u izvođenju trikova, multiplayer arene i online kupove u kojima se igrači bore za napredovanje na ljestvicama. Pored toga, tu su i Mass Starts utrke koje sadrže 50 igrača istovremeno koji se spuštaju ogromnim mapama, nastojeći pronaći najbolji put kako bi došli do cilja. I na kraju tu je i mod karijere, koji igračima omogućuje da svojim uspjesima privuku sponzore i podizanjem svojeg levela dođu u mogućnost nadograđivanja svoje odjeće i opreme. 

Windows PC inačica igre izlazi 25. veljače 2021., a datumi izlaska na drugim platformama koje uključuju postojeće i konzole iduće generacije Microsofta i Sonya te Google Stadiju, biti će naknadno objavljeni.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->