Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Glasovni FX procesor i sintesajzer
Članak
Objavljeno: 24.04.2019. 15:16

PIPE 

VIDEO: Glasovni FX procesor i sintesajzer

Ovaj elektronski glazbeni instrument vaš glas može pretvoriti u spektakularnu glazbu.

VIDEO: Glasovni FX procesor i sintesajzer

Vlad Kreimer, osnivač SOMA laboratorija, izradio je jedan od najneobičnijih elektronskih glazbenih instrumenata koje smo imali priliku vidjeti. Taj instrument pod nazivom PIPE u osnovi je dinamički FX procesor i sintesajzer kojim se upravlja glasom i u stanju je vaš glas pretvarati u različite efekte, ritam mašinu i polifone zvukove sintesajzera, uz pomoć 12 različitih algoritama koji su u njega ugrađeni: Orpheus, Filterra, Synth, Reverb, Madelay, Pulse, Bassdrum, Octava, Generator i Harcho, kao što možete vidjeti i čuti u ovom videu.

Kao što njihova imena sugeriraju, ti algoritmi će vašem glasu pružiti različite zvukove i efekte, pa ćete imati priliku stvarati kvalitetnu vokalnu glazbu čak i ako ne znate pjevati.

Valja naglasiti da ovo nije puhački (ili duhački) instrument, jer se zvuk stvara putem dinamičkog FX procesora koji je specijalno programiran za procesiranje zvukova s ugrađenog mikrofona.

Ako želite i sami zasvirati (ili zapjevati) na PIPE instrumentu, možete ga naručiti za 450 eura putem email adrese: somasynths@gmail.com.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->