Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Boravak u Star Wars hotelu za 30 tisuća kuna
Članak
Objavljeno: 05.08.2021. 16:38

Star Wars: Galactic Starcruiser 

VIDEO: Boravak u Star Wars hotelu za 30 tisuća kuna

U Disney Worldu u Orlandu na Floridi nudi vam se mogućnost da 2 dana i 2 noći živite u galaktičkoj krstarici i zabavljate se u svijetu Star Warsa.

VIDEO: Boravak u Star Wars hotelu za 30 tisuća kuna

Iduće godine u Disney Worldu na Floridi otvara se nova atrakcija za posjetitelje, Star Wars: Galactic Starcruiser, odnosno hotel koji je smješten u galaktičku krstaricu iz Star Warsa pod nazivom Halcyon za koju kažu da predstavlja najimerzivnije Star Wars iskustvo koje možete doživjeti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nakon ulaska u Star Wars terminal u Disney Worldu bit ćete prebačeni u Galactic Starcruiser, veliki svemirski brod koji će vam omogućiti da spavate, jedete i zabavljate se u realističnom Star Wars svijetu.

kabina

Ta će vas avantura koštati 4.809 dolara ili 30.432 kune za dvije osobe, no kažu da će ono što ćete tamo doživjeti višestruko opravdati ulaganje, posebice ako ste pravi fan Star Warsa.

SW H

Jednom kada postanete gosti "hotela", dobit ćete svoju kabinu u svemirskom brodu, imati priliku uživati u "vanzemaljskim" specijalitetima koje pripremaju vrhunski kuhari, trenirati mačevanje light saberima, zabavljati se u društvenim prostorima, učiti upravljanje letjelicama i postrojenjima te krenuti u avanturu prema svojem odabiru koja će vas doslovce ubaciti u zbivanja i prostore iz Star Wars filmova, kao što objašnjavaju tvorci kreacije u ovom videu.

Za to vam se nude brojne mogućnosti, pa ćete moći postati dio priče u kojoj ćete biti pripadnik "Prvog reda" (First Order), ili primjerice možete odabrati stranu pokreta otpora (Resistance). Ovisno o scenariju koji odaberete, imat ćete mogućnost leta u Millenium Falconu (rollercoaster + VR), šetati imperijalnim brodom, posjetiti Mos Eisley, a sve to i puno više u kombinaciji turizma i role-playa.

2

Kako bi sve bilo čim uvjerljivije, kroz sva zbivanja će vas voditi ikonični likovi, obilje statista i zabavljači za koje kažu da su najbolji u galaksiji daleko, daleko...

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->