Nalazite se
  • Pop Tech
  • Roomba robot detektira kakicu kućnog ljubimca
Članak
Objavljeno: 09.09.2021. 10:02

Roomba j7+ 

Roomba robot detektira kakicu kućnog ljubimca

Tvrtka čak daje jednogodišnju garanciju da novi Roomba robot neće ugaziti u izmet, u protivnom ćete dobiti novi.

Roomba robot detektira kakicu kućnog ljubimca

Njezini Roomba roboti sa svakom generacijom su sve pametniji i učinkovitiji, no do sada su imali problema sa zaobilaženjem nekih prepreka, pa tako i izmeta kućnih ljubimaca.

Nikome se ne bi dopalo da mu Roomba ugazi u kakicu i onda je razvuče po čitavoj kući ili stanu, pa je stoga iRobot sada lansirao novi model Roomba j7+, prvi koji može prepoznavati i zaobilaziti prepreke u realnom vremenu, poput kabela, razbacane odjeće i kakice vašeg psića, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Sve to omogućuje napredni sustav računalnog vida pod nazivom "PrecisionVision Navigation", koji će zaobići sve takve prepreke i nakon čišćenja vam poslati upozorenje na što je sve i gdje naišao.

Kako bi to naglasio potencijalnim kupcima, iRobot će vam uz j7+ izdati čak i jednogodišnju garanciju pod nazivom "Pet Owner Official Promise" (POOP), pa ako robotski usisivač slučajno ugazi u kakicu, besplatno će vam ga zamijeniti novim.

iRobot planira senzore i AI iz j7+ dovesti u sve svoje buduće robotske usisivače, a ako ste kupili neki stariji model morat ćete i dalje pripaziti na vaše ljubimce prije nego pošaljete robota u akciju.Vezani sadržaji
Ključne riječi usisivač iRobot robot Roomba j7+
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->