Nalazite se
  • Pop Tech
  • Punjenje baterija na "kurblu"
Članak
Objavljeno: 22.05.2012. 16:13

Sony CL-A2LAS 

Punjenje baterija na "kurblu"

Sony je u prodaju pustio punjač mobitela i gadgeta koji radi na okretanje ručice.

Punjenje baterija na "kurblu"

Punjač Sony CL-A2LAS bi vas mogao izvući iz neugodne situacije kada vam se baterija mobitela isprazni, a nigdje u blizini nemate strujne utičnice, posebice u prirodi, na logorovanju ili nekom egzotičnom mjestu na kojem provodite slobodno vrijeme.

Nakon nekoliko sofisticiranih tehnoloških rješenja raznih znanstvenih timova kojima smo svjedočili u zadnjim mjesecima (koja uključuju punjenje baterija gorivim ćelijama, toplinom tijela, pa čak i dahom), Sony je odlučio tržištu ponuditi jedno retro rješenje koje je najjednostavnije i najpouzdanije, a od korisnika traži samo malo fizičke aktivnosti.

Uz ovaj punjač s ručicom dobivate i jednu 4.000 mAh bateriju, a kako se na njemu nalaze dva USB utora, omogućuje vam spajanje velikog broja uređaja.

Što se tiče "jednadžbe" o uloženom radu i dobivenoj struji, Sony navodi kako će vam tri minute okretanja ručice omogućiti jednu minutu telefonskog razgovora.

Prodaja punjača Sony CL-A2LAS će započeti 20. lipnja u Japanu, a prodavat će se po cijeni od ¥8,000 (100 dolara ili 560 kn).

Žao nam je što ovaj „mlinac za baterije“ nisu još malo poboljšali mogućnošću mljevenja mesa, kave ili usitnjavanja luka, no možda se to dosjete u verziji 2.0.Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->