Nalazite se
  • Pop Tech
  • Pametni ribički brodić na daljinski
Članak
Objavljeno: 23.03.2015. 15:22

Fish Catching RC Boat 

Pametni ribički brodić na daljinski

Ovaj mali električni ribički čamac na daljinski, sam trza udicu kada osjeti ugriz.

Pametni ribički brodić na daljinski

Ukoliko spadate među fanove ribolova koji s obale rijeke, jezera ili mora uživaju u zabacivanju udica, sada vam se pruža da to iskustvo obogatite ribolovom iz čamca, bez potrebe da nabavljate pravo veliko plovilo, jer je tu Fish Catching RC Boat, novi gadget u online dućanu Hammacher Schlemmer, koji nas često zna oduševiti nekim ludim proizvodom. Ukratko rečeno, radi se o brodiću dužine od 44 cm s električnim baterijskim motorom i sustavom upravljanja putem daljinskog upravljača, koji posjeduje ribičku opremu koja uključuje najlon, udicu, plovak i pametni detektor ugriza.

Drugim riječima, sada vam se pruža prilika da umjesto zabacivanja udice štapom, dovedete plovilo koje vuče udicu s mamcem do idealnog mjesta i čekate. Kada riba zagrize mamac i povuče plovak, brodić će sam detektirati ugriz i pokrenuti naglo brod prema naprijed, kako bi udica zakačila ribu, a potom ćete morati samo dovesti brod do obale i izvući lovinu.  

SS (6)

Moramo vam odmah reći da ovo nije bespilotno plovilo koje će vam omogućiti da lovite somove kapitalce ili sabljarke, jer kažu da je maksimalna težina ribe koju brod može izvući 1 kilogram, pa bi bilo dobro da čamac iz predostrožnosti spojite na još jedan najlon koji ćete držati u ruci ili vezati za nešto, kako vam ribica ne bi odvukla brod do talijanske obale.

Dakako, ovo je po nama gadget koji će biti najzanimljiviji djeci, no vjerujemo da bi se i mnogi stariji voljeli zabavljati minijaturnom inačicom "big game fishing" ribolova.

Brod možete kupiti putem poveznice izvora ovog članka po cijeni od 70 dolara, odnosno 503 kn. 

Izvor: Hammacher Schlemmer

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->