Nalazite se
  • Pop Tech
  • Nova Iron Man kaciga donosi AR igranje
Članak
Objavljeno: 12.02.2018. 16:05

Iron Man Hero 

Nova Iron Man kaciga donosi AR igranje

Hasbro je proizveo AR kacigu u koju se umeće pametni telefon za kojom će klinci poludjeti.

Nova Iron Man kaciga donosi AR igranje

Uoči početka velikog sajma igračaka Toy Fair u Pekingu, Hasbro je predstavio svoju novu tehnološku igračku Iron Man Hero koja objedinjuje kacigu poznatog Marvelovog junaka i headset za proširenu stvarnost.

Ovo je tek prva u nizu AR igračaka koje će se prodavati u Marvel Hero Vision seriji i omogućit će klincima (i onim malo većim fanovima Marvela) da se nađu u ulozi svojih omiljenih junaka i bore protiv mrskih neprijatelja.

U kacigi koja funkcionira slično kao Google Cardboard ili Samsung Gear VR headsetovi nalazi se držač za pametni telefon, a uz nju ćete dobiti i kontroler-blaster te AR tagove, odnosno diskove koje ćete postaviti bilo gdje u svoj prostor, a oni će se pred vašim očima prikazivati kao objekti tipa generatora koje trebate braniti od zločestih napadača. Kamera telefona snima vašu sobu, odnosno "borbeno polje", a softver dovodi neprijatelje pred vaše oči, nakon čega ih trebate tamaniti uobičajenim setom oružja iz repertoara Irona Mana.    

Zanimljivo je da ćete neprijatelje "zaključati" pogledom, a potom ih uništavati pružanjem ruke s blasterom.

Obzirom da će se ovaj set prodavati za samo 50 dolara (303 kn), Hasbro vjeruje da će postati veliki hit na tržištu igračaka, pa se nemojte začuditi kad si ga vaš klinac uskoro stavi na vrh popisa želja za rođendan.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam