Nalazite se
  • Pop Tech
  • Igra zabranjena jer je lik iz nje uhićen zbog droge
Članak
Objavljeno: 15.03.2019. 13:45

Judgment 

Igra zabranjena jer je lik iz nje uhićen zbog droge

Sega zaustavila prodaju igre u Japanu zbog uhićenja Pierrea Takija koji se u njoj pojavljuje.

Igra zabranjena jer je lik iz nje uhićen zbog droge

Sega je u prosincu prošle godine u Japanu lansirala igru Judgment za PS4 i najavila da će tijekom ove godine stići i u ostatak svijeta, no od toga možda neće biti ništa.

Sega je naime povukla igru iz prodaje u Japanu, nakon što je glumac Pierre Taki koji se u njoj pojavljuje, uhićen zbog zlouporabe droge. Prema pisanju Japan Timesa, glumac čije pravo ime glasi Masanori Taki, u Tokiju je uhićen zbog posjedovanja male količine kokaina. Obzirom da su u Japanu kazne za posjedovanje i najmanje količine droge vrlo rigorozne, glumcu prijeti kazna do 7 godina zatvora, a Sega ne želi da se uz njeno ime veže jedna takva afera, pa je povukla igru iz retail doćana te obustavila prodaju digitalnim downloadom dok sud ne odluči o krivnji ili nedužnosti glumca.

Masanori Taki (51) je član pop grupe Denki Groove, a svoj glas je posudio i snjegoviću Olafu u japanskoj inačici filma Frozen. U samoj igri glumac svoj lik i glas posuđuje liku Kyoheiu Hamuri, gangsteru i šefu Yakuza bande, pa bi se moglo reći da je malo previše ušao u svoju ulogu.       

Sega još nije potvrdila hoće li odustati od izdavanja igre u zemljama izvan Japana ukoliko Taki bude pravomoćno osuđen, a mi mislimo da im to ne bi bio pametan potez, jer bi im takva antireklama u našim krajevima mogla povećati prodaju bolje od bilo kakve reklame.

Vezani sadržaji
Ključne riječi droga igra Sega Jugement glumac
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->