Nalazite se
  • Pop Tech
  • GM lansira preklopne električne bicikle širom Europe
Članak
Objavljeno: 15.02.2019. 12:27

ARĪV 

GM lansira preklopne električne bicikle širom Europe

Novi električni bicikli General Motorsa već se mogu kupiti predbilježbom.

GM lansira preklopne električne bicikle širom Europe

General Motors je lansirao novi brand električnih bicikala pod nazivom ARĪV, koji dolaze u modelima pod nazivima Meld, kompaktni e-bicikl i Merge, preklopni e-bicikl. 

ARĪV e-bicikli će prvo biti lansirani u Europi, konkretno u Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj, a već se mogu kupiti predbilježbom.

ARĪV-005

U Belgiji i Nizozemskoj ARĪV Meld će se prodavati po cijeni od 2.800 eura, a ARĪV Merge za 3.400 eura. U Njemačkoj će cijene iznositi 2.750, odnosno 3.350 eura, a isporučivat će se kupcima u drugom kvartalu 2019. godine.

GM-ovi bicikli dolaze s motorom na električni pogon kao ispomoći pedalama i omogućuje ubrzanje do 25 km/h i nudi 4 razine pomoći vašem pedaliranju, a baterija će vam izdržati oko 3,5 sati ili 64 km s jednim punjenjem. 

ARĪV-003

Oba električna bicikla spajaju se na ARĪV eBike aplikaciju putem Bluetootha koja će vam prikazivati brzinu, prijeđenu udaljenost, stanje baterije i razinu asistencije motora. Dodatne značajke uključuju mod koji će koristiti algoritam umjetne inteligencije kako bi se vozačima omogućilo da stignu do svojeg cilja uz čim manje prolivenog znoja. Na e-bicklima se nalazi i USB port za punjenje pametnih telefona.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam