Nalazite se
  • Pop Tech
  • Eurobike Award za hrvatske električne bicikle
Članak
Objavljeno: 05.09.2019. 09:32

Greyp Bikes 

Eurobike Award za hrvatske električne bicikle

Greypov bicikl Greyp G6.2 osvojio prestižnu nagradu na najvećem europskom sajmu bicikala.

Eurobike Award za hrvatske električne bicikle

Hrvatska tvrtka Greyp Bikes postigla je veliki uspjeh na Eurobike 2019 sajmu u njemačkom Friedrichshafenu, osvojivši nagradu Eurobike Award za svoj električni bicikl Greyp G6.2 lansiran prošle godine. Taj bicikl je gotovo identičan Greyp G6.3 biciklu koji smo i sami imali prilike isprobati, s tom razlikom da "naš" nije bio cestovno legalan jer ima nešto jači motor i brži je od zakonske norme po kojoj ne bi smio imati motor jači od 250 W i ići brže od 25 km/h da bi mogao ući u kategoriju bicikla koji možete voziti prometnicama, ali zato možete poput nas uživati u offroad vožnji.

Greyp G6 2

Osim toga nagrađeni G6.2 nudi sve što i ostali e-bicikli iz serije G6, što uključuje najbolju bateriju na tržištu e-bicikala, dvije ugrađene kamere, e-SIM, mobilnu aplikaciju, sustav za online nadogradnju softvera OTA, vrhunske komponente i takozvani "gamification" sustav koji između ostaloga omogućuje povezanost vozača gdje se god nalazili u svijetu i mogućnost međusobnog uspoređivanja performansi i natjecanja.  

"Znamo da smo razvili cool i inovativni proizvod", izjavio je direktor Greyp Bikesa Krešimir Hlede. Vrlo smo počašćeni što je to prepoznala i industrija, posebice tijekom prve godine od kako smo na tržištu. Čineći dva koraka naprijed i jedan nazad, vjerujemo našoj viziji da imamo što ponuditi industriji i biciklistima".

Greyp Bikes je ujedno na Eurobikeu lansirao i dva nova bicikla, G5 model s prednjim amortizerom (hardtail)i Limited EditionG6.X. G5 dolazi u dvoje inačice, kao G5.1 i G5.2, a u svim modelima je uključena tehnologija koja se nalazi i u standardnoj G6 seriji.

Greyp-G5.2_2

Greyp Bikes kaže da je Limited Edition G6.X napravljen u čast korijenima tvrtke koja je nastala unutar kompanije poznatog proizvođača superautomobila Rimac Automobili.

Iz tog razloga u njega su ugradili najkvalitetnije dijelove, uključujući Öhlins vilicu i stražnji amortizer, kotače od karbona i kočnice Megura. Cijene novih modela još nisu poznate ali obzirom da se bicikli iz serije G6 prodaju između 6.400 i 7.499 eura, jasno je da ni novi neće biti bagatela, no ako želite imati nešto jedinstveno i imate džep u koji možete zagrabiti malo dublje, nećete se puno premišljati, jer je poznato da ovo nisu proizvodi za svakoga.

Greyp-G6X_3

Čestitamo Tomislavu Hledeu i Mati Rimcu i želimo im puno uspjeha na europskom i svjetskom tržištu s novim električnim biciklima.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->