Nalazite se
  • Pop Tech
  • Deezer prepoznaje pjesmu koju mrmljate ili fućkate
Članak
Objavljeno: 28.09.2022. 12:41

Deezer 

Deezer prepoznaje pjesmu koju mrmljate ili fućkate

Popularna glazbena streaming platforma nadogradila je značajku SongCatcher za prepoznavanje pjesama.

Deezer prepoznaje pjesmu koju mrmljate ili fućkate

Sigurno ste se puno puta uhvatili kako pjevušite, fućkate ili mrmljate neku pjesmu koja vam se vrti u glavi, no niste se mogli sjetiti kako se zove i tko ju izvodi. Deezer je sada nadogradio značajku SongCatcher unutar svoje aplikacije koja će to moći skužiti. Nakon što SongCatcher identificira pjesmu, prikazat će vam informacijsku stranicu s njezinim naslovom, izvođačem i omotom singla/albuma, nakon čega možete reproducirati originalnu pjesmu, dodati je na svoj popis za reprodukciju ili u svoje favorite.

Deezer kaže da je ovo jedina jedina usluga za streaming glazbe sa značajkom prepoznavanja zapisa unutar aplikacije koja uključuje pjevušenje i zviždanje, mada to isto možete zapravo učiniti i unutar Google pretraživanja.

Kako biste uključili značajku otiđite na Search, potom kliknite na  What's this song, što će aktivirati značajku SongCatcher, odaberite Sing Now i započnite pjevušiti.

Ako nemate sluha ili ne možete pogoditi tonove koje bi Deezer mogao prepoznati, nemojte očajavati, jer kažu da će aplikacija s vremenom postajati sve uspješnija, obzirom da namjeravaju stalno poboljšavati algoritam kako bi omogućili prepoznavanje pjesmama i onima s "potumplanim ušima".  

Vezani sadržaji
Ključne riječi Deezer SongCatcher
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->