Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.09.2019. 15:51

Variant 31 

VIDEO: Interaktivna horror igra će vas izluditi

U Londonu je otvoreno interaktivno horror kazalište sa zombijima a uskoro dolazi i VR inačica.

VIDEO: Interaktivna horror igra će vas izluditi

Producent Dalton M Dale je iz New Yorka stigao u London gdje je otvorio horror atrakciju pod nazivom Variant 31 koja se odvija u mračnim prostorima jednog kompleksa u New Oxford Streetu koji se sastoji od čak 7 zgrada.

Ukratko rečeno radi se o interaktivnom kazalištu ili live igri u kojoj se posjetitelj nalazi u ulozi jednog od junaka koji nastoje preživjeti najezdu zombija.

V31 2

Kako bi doživljaj horror ambijenta čim više isprepadao posjetitelje, Dale je angažirao više od 150 pravih glumaca koji će vas u genijalno dizajniranim prostorima poput starog krematorija, mrtvačnice i uskih sluzavih hodnika proganjati, iznenada napadati i nastojati smazati za ručak. Igrat ćete u grupama u kojima je jedan od igrača narator koji vas vodi kroz priču, dok će ostali bježati i boriti se protiv zombija, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Autori kažu da igrači na raspolaganju imaju više od 2000 smjerova i načina na koje mogu prolaziti radnju, a jedna igra u prosjeku traje oko 90 minuta, odnosno kao prosječni horror film, s time da se ovdje gledatelj nalazi u ulozi žrtve koja se mora pretvoriti u borca ako želi preživjeti i to će zadovoljstvo platiti oko 40 funti (334 kn). 

Mada se radi o svojevrsnom kazalištu, Dale kaže da je Variant 31 namijenio prvenstveno gamerima koji će u njemu pronaći mnoge elemente gameplaya i scenografije iz svojih omiljenih video igara s temom horrora i survival žanra.

V31 3

Dale sada namjerava otvoriti Variant 31 na brojnim lokacijama u svijetu, a u planu je i izrada VR inačice.

Ako se zadesite u Londonu, volite horrore i imate dobro srce, posjetite Variant 31 i prenesite dojmove na našem Fejsu. Više informacija na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->