Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.08.2019. 11:15

Joker 

VIDEO: Posljednji trailer filma Joker

Uoči izlaska intrigantnog filma o Batmanovom neprijatelju lansiran je posljednji video trailer.

VIDEO: Posljednji trailer filma Joker

Redatelj Todd Phillips kojeg najviše pamtimo po trilogiji Mamurluk (Hangover), 4. listopada ove godine u kina nam vraća jednog od najpoznatijih supernegativaca iz DC svijeta, Jokera, kojeg su svojevremeno u filmovima o Batmanu maestralno igrali Jack Nicholson i Heath Ledger.

Ovoga puta Joker se ne oslanja na priču iz DC-ovih stripova, već ćemo gledati originalnu, nikad ispričanu priču o Arthuru Flecku, propalom komičaru kojeg društvo odbacuje a život nimalo ne mazi, pa polako tone u ludilo i kriminal, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U ulozi Arthura Flecka nalazi se Joaquin Phoenix, kojeg nekako najviše pamtimo kao Commodusa iz filma Gladiator, u kojem je predstavljao glavnog neprijatelja Maximusa (Russela Crowea).

Drugo veliko ime filma je Robert De Niro, koji tumači ulogu Murraya Franklina, voditelja popularnog talk showa, koji je dobrim dijelom odgovoran za Fleckov pad i prelazak na stranu zla i ludila.

U ovom filmu nećete vidjeti Batmana, ali će se pojaviti Bruce Wayne kao klinac, znači puno prije nego postane najpoznatiji šišmiš na svijetu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->