Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.09.2019. 12:28

Red Death 

VIDEO: Civilization VI dobio battle royale mod

Red Death donosi battle royale mod u jednu od najpoznatijih strategija.

VIDEO: Civilization VI dobio battle royale mod

Kada biste trebali reći koje igre nikada neće dobiti battle royale način igranja, vrlo vjerojatno biste se kladili na neke poznate strategije, no Fireaxis i 2K se s time ne slažu, jer su upravo izdali nadogradnju Civilizationa VI pod nazivom Red Death koja donosi takav mod u igru u kojoj ga nikada ne biste očekivali.

Ukratko rečeno, Red Death je komepetitivni mod za 12 igrača u kojem nećete upravljati nekim povijesnim likom i omogućiti mu da svojoj civilizaciji osigura prevlast, već ćete dobiti jednu od brojnih postapokaliptičnih frakcija i nastojat pobjeć s planeta prije nego vas razvali radioaktivna oluja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Svaki igrač počinje kao civil, jedna pješačka jedinica i jedna jedinica s automatskim oružjem, a cilj je razviti frakciju s ciljem da pobijete druge. Oluja (zona) se sužava nakon nekoliko svakih poteza, pa se nikada nećete osjećati sigurno. Mod je besplatan za svakog tko posjeduje Civilization VI, pa nemate što izgubiti ako ga isprobate i potom nam u komentarima na Fejsu kažete ima li battle royale uopće smisla u Civilizaciji.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->