Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.05.2020. 15:02

Surf Game 

Ubijte vrijeme uz arkadno surfanje za Edge Chromium

Microsoft je lansirao igru Surf Game za Edge preglednik koja bi vas mogla opako zaraziti.

Ubijte vrijeme uz arkadno surfanje za Edge Chromium

Kao što ste ovih dana mogli pročitati u našem članku, Solitaire i dan danas igraju milijuni igrača, pa Microsoft misli da je došlo vrijeme igračima u novom Edge Chromium pregledniku ponuditi novu zaraznu igru s kojom ćemo gubiti vrijeme a da toga nećemo biti ni svjesni.

Igra Surf Game koja predstavlja svojevrsno "Easter egg" jajce omogućuje vam igranje padajućeg scrollera u kojem vodite jednog surfera po izboru prema donjem dijelu ekrana izbjegavajući razne prepreke, s nastojanjem da prijeđete čim veću udaljenost prije nego izgubite sve živote zbog „prometnih nesreća“ ili dok vas nešto ne pojede.

Igra je u studenom prošle godine bila dostupna kao dio "preview" inačice Microsoft Edgea, a sada je dostupna svakome tko koristi novi preglednik temeljen na Chromiumu.

Za igranje na raspolaganju imate nekoliko modova - Lets's Surf, Time Trial i Zig Zag, te dvije opcije kojima si možete olakšati težinu - High visibilty mode i Reduced speed mode.

Kako biste mogli igrati morate imati posljednju inačicu Edge preglednika, a do igre ćete doći ako u adresnu traku preglednika upišete edge://surf

Mi smo u Let's surf modu igre zasad postigli udaljenost od 1638 metara, no vjerujemo da je to nula prema onome što se može učiniti pa nam možete javiti u komentaru ovog članka na Facebooku koji je vaš najbolji rezultat. Čisto da znamo gdje smo.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->