Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Snapchat zbog rasizma neće promovirati Trumpov račun
Članak
Objavljeno: 04.06.2020. 15:59

Snapchat 

Snapchat zbog rasizma neće promovirati Trumpov račun

Donald Trump se više neće pojavljivati u Snapchatovoj Discover sekciji zbog poticanja rasnog nasilja.

Snapchat zbog rasizma neće promovirati Trumpov račun

Nakon što je Twitter počeo poduzimati akcije protiv Donalda Trumpa zbog govora mržnje, nešto slično čini i Snapchat, koji više neće promovirati račun američkog predsjednika.

To ne znači da će Trumpov račun biti banan ili da će mu izbrisati "snapove", već se više neće pojavljivati u Discover sekciji na početnoj stranici, gdje se prikazuju najpopularniji sadržaji.   

"Rasnom nasilju i nepravdi nema mjesta u našem društvu, a mi stojimo uz svakoga tko traži mir, ljubav, jednakost i pravdu u Americi", izjavila je povodom ovoga tvrtka Snap koja je vlasnik Snapchata.

Ovaj potez Snapchata će još više zaoštriti odnose između Bijele kuće i društvenih medija, koji su se posebno pogoršali nakon Twitterovog skrivanja Trumpovih postova tijekom prošlog tjedna.

Američki predsjednik na Snapchatu ima više od milijun pratitelja, a Bloomberg kaže da je aplikacija "ključno bojno polje" u Trumpovoj kampanji za reizbor, jer nudi mogućnost dosega prema mladim biračima koji će prvi puta izaći na izbore.

Trumpov račun neće biti izbrisan sa Snapchata, jer nepojavljivanje u Discover sekciji znači samo da će postove moći vidjeti isključivo oni ljudi koji se pretplate, ili pristupaju Trumpovom računu direktno putem pretraživanja.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->