Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Bellabeat lansirao pametni nakit sa Swarovski kristalima
Članak
Objavljeno: 25.10.2019. 15:54

Leaf Crystal 

Bellabeat lansirao pametni nakit sa Swarovski kristalima

Hrvatska tvrtka lansirala novi model svojeg pametnog nakita iz serije Leaf.

Bellabeat lansirao pametni nakit sa Swarovski kristalima

Hrvatska tvrtka Bellabeat koja razvija vrhunske nosive uređaje i s čijim smo CTO-om (chief technical officer) Markom Frankovićem nedavno imali priliku razgovarati za potrebe teme IT karijere, lansirala je novi pametni nakit Leaf Crystal, kojeg su ukrasili Swarovski kristalima. 

Kao i prijašnji modeli Leaf nakita (Urban i Chakra), novi Leaf Crystal ispod lijepe vanjštine krije senzore, Bluetooth sustav za povezivanje s telefonom i bateriju, što mu sve zajedno omogućuje da prati brojne aktivnosti kroz sustav praćenja i mjerenja svake kretnje izvedene koracima poput trčanja i hodanja, ali i male pokrete koji nastaju tijekom spavanja. To će vam prije svega omogućiti da ga koristiti za praćenje fitness aktivnosti, tjelovježbu, zdravlje i praćenje sna.

BB-App@2x

Uz lansiranje novog Leafa, Bellabeat je nadogradio i aplikaciju Bellabeat Wellness Coach koja omogućuje pristup ekskluzivnom wellness sadržaju i uključuje face yogu, pilates, yogu i fitness, pristup velikom broju različitih meditacija i opcija za praćenje podataka o zdravlju žene među kojima su aktivnosti, spavanje, hidracija i menstrualni ciklus.

Leaf Crystal se prodaje po cijeni od 199 američkih dolara.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->