Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.09.2020. 13:12

AMD 

AMD priprema nove grafičke i prodaje bicikle

Dok čekate Big Navi RX 6000 možete si kupiti AMD-ov mountain bicikl.

AMD priprema nove grafičke i prodaje bicikle

Nakon što je Nvidia lansirala svoje nove grafičke kartice serije Geforce RTX 3000, svi nestrpljivo očekujemo što će odgovoriti AMD koji priprema nove kartice serije  Big Navi RX 6000.

Na žalost, u ovom trenutku nam još ne možemo reći ništa previše o novim grafičkim karticama, ali ako spadate među zagrižene fanove AMD-a, možete si kupiti mountain ili gradski (cruiser) bicikl njihovog branda, kako biste pedalirajući mogli lakše prebroditi iščekivanje novih GPU-a.

Vjerujemo da bi bicikl s imenom AMD-a  mogao postati vrlo zanimljiv gadget svima koji se pale na poznatog proizvođača procesora i grafičkih čipova, a AMD u ponudi nudi dva modela.

amd-black-cruiser__56995.1597682908

Jedan od njih je AMD Custom Cruiser, bicikl bez ručnih kočnica i brzina koji je namijenjen za mirnu gradsku vožnju i odlazak na tržnicu, dok je drugi  AMD Custom Mountain Bike koji dolazi s dual suspenzijom, 21 Shimano brzinom, ručnim kočnicama, kotačima od 26 inča i možete ga koristiti za vožnju asfaltom i ne previše zahtjevnim terenom.  

Zanimljivo je da oba modela koštaju isto, odnosno 299 dolara (plus troškovi dostave), pa bi se moglo reći da su prilično pristupačni. Zasad ih od europskih država isporučuju jedino u Njemačku, pa ako imate nekog rođu u „Minkenu“ navalite, jer kakav biste to fan AMD-a bili ako ne vozite AMD bicikl.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->