Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • IFA 2020: LG održava prezentacije uživo i virtualno
Članak
Objavljeno: 01.09.2020. 16:47

IFA Berlin 

IFA 2020: LG održava prezentacije uživo i virtualno

Prvi veliki tehnološki sajam koji će se održati uživo je IFA u Berlinu, ali LG ne želi ništa prepustiti slučaju.

IFA 2020: LG održava prezentacije uživo i virtualno

Jedan od najvećih svjetskih sajmova potrošačke elektronike IFA 2020 će biti prvo veliko tehnološko događanje koje će se nakon lockdowna održati uživo od 3. do 6. rujna ove godine u Berlinu, no samo za posjetitelje s pozivnicom, njih 1000, među kojima će biti i novinar Vidija.

Za razliku od drugih događanja poput nedavno održanog Gamescoma, koja su se prebacila u virtualni oblik, IFA će uz brojne mjere opreza, obavezno nošenje maski i propisano distanciranje otvoriti vrata posjetiteljima, pa će mnogim velikim imenima industrije potrošačke elektronike ovo napokon biti prilika da svoje nove proizvode predstave pred živom publikom., mada je neće biti u tolikom broju u kojem bi željeli.

Među njima je i LG, koji će na sajmu predstaviti brojne nove proizvode, među kojima će najviše pažnje usmjeriti na nove OLED zaslone.

Kako u ova vremena uvijek postoji mogućnost da se sva događanje otkažu ako dođe do pogoršanja situacije s pandemijom, LG nije ništa htio prepustiti slučaju, pa će paralelno s live događanjem održati i virtualno kojem možete pristupiti putem ove poveznice.

Dopada nam se što je LG svoju virtualku integrirao u stvarne prostore na IFA-i, po čemu se prilično izdvaja od svih drugih brandova i njihovih virtualnih konferencija u posljednjih nekoliko mjeseci.  Vezani sadržaji
Ključne riječi LG IFA 2020 virtualna izložba
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->