Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.05.2022. 14:41

Job Fair 2022 

Studenti napali štandove tvrtki na Job Fairu

Otvoren je 15. Job Fair koji će se 11. i 12. svibnja održavati u Sportskoj dvorani Martinovka na adresi Miramarska cesta bb.

Studenti napali štandove tvrtki na Job Fairu

U organizaciji FER-a i KSET-a službeno je otvoren ovogodišnji Job Fair. Na štandove hrvatskih, većinom tehnoloških tvrtki, odmah je pohrlilo mnoštvo studenata FER-a i drugih hrvatskih tehnoloških fakulteta i učilišta koji se iz prve ruke žele upoznati s mogućnostima i procesima zapošljavanja te saznati ponešto detalja o uvjetima, traženim zanimanjima te dakako plaćama i bonusima koje mogu ostvariti ako se kod njih zaposle nakon završetka studija.

thumbnail_IMG_8878

 

Ovogodišnji Job Fair okupio je preko 130 tvrtki čije štandove će prema nekim procjenama obići više od 5 tisuća studenata. Studenti će moći poslušati 24 zanimljiva govora i sudjelovati na 16 radionica.

thumbnail_IMG_8881

 

U SD Martinovka odvijat će se govori na teme: Career switch, What the tech i Recycled technology; panel rasprava na temu umjetne inteligencije te neformalni Hot Talk s vrućim pitanjima na koja će, uz konzumaciju ljutih umaka, odgovarati Luka Drezga, Chief Operating Officer (COO) agencije za razvoj softvera Ars Futura.

thumbnail_IMG_8889

Među ovogodišnjim izlagačima možemo istaknuti tvrtke: Amazon, Ericsson Nikola Tesla, INETEC, Trikoder, AVL-AST, Gideon Brothers, Leapbit, Memgraph, mStart, Poslovna inteligencija, SYNTIO, AG04, Altpro, arsfutura, Deegloo, Infigo IS, Infinum, Ingemark, Megatrend, Productive.io, SofaScore, Span, Xylon i brojne druge koje će nastojati privući studente kako bi jednog dana mogli potražiti posao upravo kod njih.

thumbnail_IMG_8886
Vezani sadržaji
Ključne riječi Job Fair
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->