Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.11.2021. 13:02

Interliber pod maskama 

Na Interliber po informatičku literaturu

Informatičku literaturu možete pronaći na štandu 13.e paviljona 6, poznatog hrvatskog izdavača I.NK

Na Interliber po informatičku literaturu

Velike mjere opreza na ovogodišnjem Interliberu koje se upravo održava u Zagrebu, koje su poduzete radi pandemije COVID-a, a koje pak podrazumijevaju ograničeni broj posjetitelja u paviljonima, obavezno nošenje maski i Covid potvrde, ohrabrili su posjetitelje koji te „Covid“ uvijete zadovoljavaju da zarone u šarenu ponudu naslova i bar malo zaborave na tmurne priče o koroni.

Na 43. Interliberu koji se održava od 9.-14.11. izlagača je gotovo kao i prije pandemije, a prvi dan po broju posjeta nije odavao dojam da se nalazimo u razdoblju velikih mjera opreza od širenja COVID-a.

Izlagača je dakle puno kao i atraktivnih ponuda ali naravno ono što je odlično je mogućnost kupovine informatičkih naslova po super povoljnim cijenama baš za vrijeme trajanja Interlibera pa se tako neki atraktivni naslovi poput bestseeelra Java ili pak C++ mogu naći za svega 49 kn ako ih kupujete u prigodnim akcijama.  

Slično je i s naslovima PHP, Android studio, AngularJS, HTML5, Swift, ASP.NET, JQuery, Mrežna forenzika i Java Script koje možete pronaći na štandu 13.e paviljona 6 poznatog hrvatskog izdavača I.NK koji je poznat po svojoj on line trgovini informatičkom literaturom www.knjizara.hr

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->