Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.09.2011. 11:04

EBEC 2012. 

European BEST Engineering Competition u Zagrebu 2012.

BEST Zagreb organizirat će od 1. kolovoza do 8. kolovoza 2012. najveće studentsko inženjersko natjecanje u Europi.

European BEST Engineering Competition u Zagrebu 2012.

Zagreb je dobio organizaciju EBEC-a (European BEST Engineering Competition) za 2012. U natjecanju će sudjelovati preko 200 studenata tehničko-tehnoloških fakulteta sa 90 sveučilišta iz 30 zemalja.

Natjecatelji, pobjednici nacionalnih i regionalnih natjecanja, dolaze na EBEC, te svojim svježim pristupom i kreativnim idejama rješavaju postavljene probleme u dvjema kategorijama: Team Design (praktična rješenja s fizičkim prototipom) i Case Study (hipotetska rješenja za realne probleme).

Posljednje izdanje EBEC-a, koje se održalo u Istanbulu u Turskoj 2011. godine, okupilo je preko 200 studenata s tehničkih sveučilišta diljem Europe. Sveukupno, 11 međunarodnih i lokalnih partnera podržalo je događaj, dok su u samom finalu sudjelovala 104 studenta, odnosno 26 najboljih timova.

BEST (Board of European Students of Technology) je nepolitička i neprofitna organizacija studenata tehničkih, tehnoloških i prirodoslovnih fakulteta. Provedbom i razvijanjem svojih osnovnih aktivnosti, BEST potiče mobilnost preko milijun studenata širom Europe istovremeno im pružajući mogućnost profesionalnog razvitka i podrške u karijeri.

Više informacija o BEST-u i BEST-ovom europskom inženjerskom natjecanju možete naći na www.best.eu.org i http://ebec.best.eu.org.

Izvor: znano.st

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam